dilluns, 23 de juliol del 2012

RELACIÓ DE PLATS OFERTATS PELS RESTAURANTS DE LA VALL DE LORD


RELACIÓ DE PLATS OFERTATS PELS RESTAURANTS DE LA VALL DE LORD




El Jardí:



Amanida dels Bons Homes



Pollastre amb porriola



Restaurant Vilasaló:



Aperitiu càtar de benvinguda



Hotel rural Cal Joan del Batlle:



Amanida dels Bons Homes



Terrina de cèrvol



Hotel Casa Joan:



Costella de porc  amb salsa de mostassa nostrada



Hotel Les Fonts del Cardener:



Amanida de fruits secs amb codonyat , poma i vinagreta de mostassa



Cabrit rostit al forn amb herbes  aromàtiques



Pastís d’ametlles amb mató i mel



Refugi de Coll de Port:



Menú càtar amb receptes del llibre de Sent Sovi (receptari  medieval)



Restaurant Cal Tecu:



Flaó d’albergínies



• Salmó amb Ginestada



• Menjar blanc



Restaurant la Catalana:



Costellam de porc fet a l’ast



Restaurant Bon dia:



Conill a la vinagreta



Hotel l’Avet:



Pollastre de pagès rostit amb bolets



Camping Morunys:



• Porrada



• Costella de porc amb salsa de mostassa nostrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada