RELACIÓ DE PLATS OFERTATS PELS RESTAURANTS DE LA
VALL DE LORD
• Amanida dels Bons Homes
• Pollastre amb porriola
Restaurant Vilasaló:
• Aperitiu càtar de benvinguda
Hotel rural Cal
Joan del Batlle:
• Amanida dels Bons Homes
•Terrina de cèrvol
Hotel Casa Joan:
• Costella de porc amb salsa de mostassa nostrada
Hotel Les Fonts
del Cardener:
• Amanida de fruits secs amb codonyat , poma i
vinagreta de mostassa
• Cabrit rostit al forn amb herbes aromàtiques
• Pastís d’ametlles amb mató i mel
Refugi de Coll de
Port:
• Menú càtar amb receptes del llibre de Sent
Sovi (receptari medieval)
Restaurant Cal
Tecu:
• Flaó d’albergínies
• Salmó amb
Ginestada
• Menjar
blanc
• Costellam de porc fet a l’ast
Restaurant Bon
dia:
• Conill a la vinagreta
Hotel l’Avet:
• Pollastre de pagès rostit amb bolets
Camping Morunys:
• Porrada
• Costella
de porc amb salsa de mostassa nostrada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada